Fietsabell.    Ex - Onderhoudscollega's.

 
 
 

Fietstocht Oevel 27/7/2017.


Vertrekpunt was de parking aan de kerk van Oevel met Frans Haemhouts als gids .
Bij gebrek aan de dienst doende pers zowel voor de foto´s als voor het verslag dan maar zelf voor reporter gaan spelen van deze toch wel mooie en geslaagde namiddag .
Langs meestal rustige landelijke wegen ging het richting “ Palmenhof “ Bouwel waar we voor een gesloten deur stonden . Toch ging het slot van de poort en werden we op het terras toegelaten om onze dorst te lessen met één consumptie en werden we nog door de baas getrakteerd op een chocolade koek voor elk waarna de tocht werd verder gezet grotendeels langs het kanaal tot de volgende stopplaats bij “Berkemus “ .
Na dit oponthoud ging het verder terug richting Oevel maar kreeg de wekelijkse fietsmaat van Frans die voor de gelegenheid eens mee was een klapband, gelukkig konden we hem bij een behulpzame fietshandelaar achter laten die voor de vervanging van binnen en buitenband zou zorgen waarna ook hij de rit kon afmaken wel alleen , daar wij ondertussen reeds aangekomen in Oevel waar we werden begroet door onze Raf Sturm op het terras van de “ Pelikaan “ waar een laatste glas de juli fietsrit afsloot .
Bedankt Frans!

De augustus tocht zal starten aan het Gildenhuis in Meerhout 13u en met de Fons als gids . 

Groetjes,

Jules Van Echelpoel.

Foto's

De tabletgebruikers klikken hier voor de foto's.