Fietsabell.    Ex - Onderhoudscollega's.

 
 

Onze ex-collega Jan Verwimp en onze “fietsabeller”’ werd 70 en hij gaf een feestje.

Op zaterdag 8 Juli werden de “Alcatelfietsvrienden” uitgenodigd in zijn lokaal te Oosterlo op een uitgebreide feestviering. Wij waren met onze groep met 18 aanwezig, samen met talrijke familieleden, vrienden en kennissen van Jan. Ook een bestuurs- afvaardiging van de gemeente Geel met burgemeester en parlementslid Vera Celis werd verwelkomd, enkelen waren zelfs sportief en kwamen opdagen met de fiets!

Jan, Peggy en broer Roger hebben samen gezorgd voor een prima gezellig feestje.

Bij een prachtig zomerweertje werden we buiten verwelkomd door Jan en kon hij daar vanzelfsprekend de gemeende gelukwensen en felicitaties van de uitgenodigden in ontvangst nemen. Tussen de aanwezige gasten ontsponnen zich na de gebruikelijke “blijde weerziens en kennismakingen” geanimeerde gesprekken bij een aperitiefje en lekkere versnaperingen. Intussen werd binnen in het lokaal een uitgebreide barbecuetafel voorbereid met verschillende soorten vlees met de gebruikelijke aangepaste slaatjes en sausjes. Ook kon er gesmuld worden van lekkere bereide paella die door menigeen in de smaak viel. Vooraleer we aanschoven aan de feestdis hield Jan op zijn typische humoristische wijze, die hem zo kenmerken, een speech die iedereen tot lachen kon brengen. Immers, Jan is bij ons en ook door velen in de Bell-periode gekend als een goedlachse en immers goedgemutste collega. Menigmaal hoorden wij van bovenop de hoge stelling waar hij als elektrieker werken uitvoerde, zijn lustige deuntjes fluiten en ook zijn voortreffelijke zangstem oefenen. Hij zou dit trouwens bewijzen door later op de avond onder begeleiding van orgellist Marcel deuntjes mee te zingen tot jolijt van de aanwezigen. Na genoten te hebben van de smakelijke maaltijd met lekkere wijnen en bij de zachte orgelmuziek van Marcel, werd ons nog lekkere taart en kaas aangeboden met koffie. Voorwaar, Jan heeft zich geen werk en moeite gespaard om het ons zo aangenaam en gezellig mogelijke te maken! Nadien werd er nog flink gedanst door de aanwezigen, waarbij de “burgermoeder” Vera Celis zich ook niet onbetuigd liet samen met haar politieke vrienden. Jan zelf genoot vanzelfsprekend met volle teugen van zijn viering.

Ook Fred heeft met zijn fototoestel talrijke sfeervolle beelden vastgelegd ter latere herinnering aan deze geslaagde feestelijke avond.
Bedankt Jan en Peggy omdat we samen met jullie dit 70-jarig feestje mochten meevieren en dat we nog dikwijls in uw gezelschap mogen vertoeven de volgende jaren bij de ontmoetingen met de ABell-fietsvrienden.

Roger.

Een aantal foto's en eventueel aangepaste muziek vind je hieronder.
Je bent nu op site "Jan Verwimp werd 70...
Probeer zeker de foto's te bekijken in Full screen:

In windows 7 werkt dit ongeveer als volgt:

Als je de foto’s geopend hebt, bv door op Deel 1 te klikken,
druk dan op functietoets 11 ( fn & f11 samen indrukken)
Vervolgens klik je onderaan in ’t midden op het linker balkje,
je hebt nu full screen.
Voor de muziek ga terug met de muisaanwijzer helemaal bovenaan tot je alle geopende vensters ziet. Ga naar “Jan Verwimp werd 70” en klik de muziek aan. Indien er een advertentie verschijnt, wacht dan ( 5 à 15 sec) tot je deze kan weg klikken.
Ga dan terug naar de foto’s, bv Jan werd 70 deel1, klik hierop.
Onderaan in t midden van de foto zie je een pijltje, klik hierop en
alle 5 seconden verschijnt er een nieuwe foto, heb je indruk dat het blijft hangen (gebeurt af en toe) klik dan op het uiterst rechts pijltje.
Helemaal onderaan staat de naam van de foto.
Als je bepaalde foto’s wenst, stuur me dan een mailtje met enkel de cijfers vb 5111.
De foto’s staan in een lus en blijven doordraaien tot je het bewust venster sluit.
Sluit dit venster van de foto’s af en best ook de muziek.
Selecteer nu andere foto’s en eventueel andere muziek.

Tabletgebruikers klikken onderaan voor de foto's.

Deel 1: Andre Rieu - An der schönen blauen Donau 1999 ----- Foto's deel 1.

Deel 2: Bobby Prins - Sancta maria ----- Foto's deel 2.

Deel 3: Willy Sommers-Laat de zon in je hart ----- Foto's deel 3.

Deel 4: Willy Sommers Dans met mij tot morgenvroeg ----- Foto's deel 4.

Deel 5: BOOGIE WOOGIE ----- Foto's deel 5.

Deel 6: Boogie Woogie medley ----- Foto's deel 6.

Deel 7: Andre Rieu - Shostakovich` Second Waltz ----- Foto's deel 7.

 

De tabletgebruikers klikken hier voor de foto's.

De foto's van deel 1 hebben de datum 08/07, deze van deel 2 hebben datum 09/07, deel 3 datum 10/07 enz....

In de Fotogalarij staan ze gerangschikt op datum, de oudste staan dus eerst; Kijk dus even welke muziek je erbij kiest, ik zou zeggen kies wat je wil en ik hoop dat je ervan kan nagenieten.....

Zelf heb ik geen tablet, vermoedelijk kan je de muziek ook ongeveer starten zoals hierboven beschreven.

Jan, familie en vrienden, het was best gezellig en hopelijk komen er nog zulke mooie momenten.

Fred.