KAGGEVRIENDEN WANDELING OP VERPLAATSING : zondag 12-10-2008
Samenkomst 14u buurthuis te Zelk

Welkom aan iedereen !
Wij zijn echt blij dat je er deze namiddag bij bent !

Vooreerst is het véél te mooi weer om thuis in de zetel te blijven zitten, de weergoden zijn ons vandaag bijzonder goed gezind en bovendien is de herfst het mooiste seizoen om in de natuur te zijn !

De wandeling op verplaatsing zijn we dit jaar niet in Averbode of Schaffen of Zelem gaan zoeken maar we hebben een holle wegenwandeling van 10 km gevonden in Halen.

Holle wegen, we hebben er ook een paar in Kaggevinne maar speciaal aan deze wandeling is dat de bermen niet 1m30, maar wel 5 m en in de Kluisbergweg wel 12 m boven ons uitsteken. Bijzonder zijn ook enkele pronkstukjes erosie van ijzerzandsteen !
De holle wegen brengen ons ook op hoogte van boomgaarden waar we dan weer enkele prachtige uitzichten hebben op het Hageland.

Ongeveer half weg (aan de kluisberghoeve) staan Menke en Libert ons op te wachten met frisdrank en is er voor iedereen een appel of een peer om te knotsen : dat is eten én drinken !

Na de wandeling ( vermoedelijk rond 16u30) rijden we richting Kaggevinne, nog niet huiswaarts, maar het buurtwerk Kaggevrienden trakteert ons bij Ronny nog op een frisse, welverdiende pint !

Onze gids deze namiddag is Marc en hij beloofde mij dat we niet zouden verloren lopen.
De rest is aan jullie : geniet van de mooie natuur, geniet van elkaar én van het zonnige weer !
Aan ieder van u een deugddoende wandeling toegewenst !

De folder met extra info.

Enkele foto's.

Rita Smitt